Українські політики протягом останніх років встигли влаштувати на "тепленьке місце" своїх близьких родичів, друзів та кумів.

Наприклад, дружина нардепа Віктора Балоги також працює депутатом, але при Закарпатській обласній раді. Його рідні брати Іван та Павло Балоги також займають подібну посаду. Не забув він і про сина – Андрій Балога свого часу отримав посаду мера Мукачевого.

Пов'язують тісні стосунки і соратників Віктора Януковича. Нардеп Сергій Льовочкін, який свого часу очолював адміністрацію колишнього президента-втікача, працює пліч-о-пліч із сестрою Юлією.

Подібна ситуація із сімейством Віктора Ющенка. Брат екс-президента України Петро свого часу працював депутатом, а син Ярослав займав посаду заступника голови Харківської ОДА.

Нардеп Олег Барна, який запам'ятався українцям тим, що виніс Арсенія Яценюка з-за трибуни, доводиться братом Степану Барні – голові Тернопільської ОДА.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Голова Верховної Ради Андрій Парубій також має "своїх" у політиці – його батько Володимир Парубій раніше працював заступником голови Львівської обласної ради.

Сватами доводяться один одному екс-народний депутат України Катерина Ващук та Петро Симоненко (КПУ), а кумом міністра інформаційної політики Юрія Стеця являється депутат Микола Мартиненко.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Порошенку запропонували відмовитися від роботи народних депутатів і передати їх обов'язки простим громадянам.