Український чемпіон світу за версією WBO у важкій вазі Олександр Усик (11-0, 10 КО) 8 квітня проведе захист титулу в бою з американцем Майклом Хантером (12-0-0, 8 КО).

Напередодні поєдинку відбулася традиційна процедура зважування боксерів.

Олександр Усик на офіційному зважуванні виявився важчим за свого суперника, продемонструвавши 90,5 кг. Майкл Хантер показав вагу 89,9 кг.

Бій Усик - Хантер відбудеться на арені MGM National Harbor (Оксон Хілл, Меріленд, США) в андеркарті поєдинку Василь Ломаченко - Джейсон Соса. На думку букмекерів, фаворитом поєдинку є Олександр Усик.

Вечір боксу, під час якого також відбудеться бій Олександр Гвоздик - Юніескі Гонсалес, транслюватиме американський телеканал НВО в прямому ефірі. В Україні в прямому ефірі бої українських боксерів покаже телеканал Інтер. Початок трансляції - 9 квітня о 05:00 ранку за київським часом.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Дивіться промо ролик вечора боксу Ломаченка, Усика та Гвоздика від Top Rank:

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Ломаченко, Усик та Гвоздик записали звернення до українських шанувальників боксу напередодні своїх боїв.

Фото: boxingscene.com