Глава делегації Європарламенту в парламентський комітет асоціації Україна-ЄС Даріуш Росаті впевнений, що Україна має величезне значення для стабільності Європейського Союзу.

Як передає "Радіо Свобода", Росаті вважає, що зараз вирішується доля всієї Європи.

"Україна є вирішальним державою для нашої власної стабільності і економічного розвитку. "На кону" не тільки доля українців, а й інтереси Європейського Союзу. З огляду на стратегічну важливість, ми повинні підтримувати Україну в її реформаторських зусиллях. Тому нам потрібно створити для неї спеціальну програму або "план Маршалла", - сказав політик.

Раніше вказувалося, що в Європарламенті піднімалося питання щодо створення спеціальної групи, яка буде займатися питаннями окупації Криму.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що Європейський парламент офіційно підтвердив дату, з якої для України починає діяти безвізовий режим до країн ЄС.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще