Європарламент переглянув суму збитків, які поніс через фіктивне працевлаштування помічниками євродепутатів від французького ультраправого руху "Національний фронт".

За інформацією BFM TV, впродовж 2012-2017 років представники "Національного фронту", яким керує кандидатка у президенти Франції Марін Ле Пен, нанесли Європарламенту збитків на майже 5 млн євро.

Про це у листі до слідчих суддів повідомив адвокат ЄП Патрік Мазонньов. Попередні дані, оприлюднені у 2015 році, свідчили, що зарплати представникам Ле Пен склали майже 2 млн євро.

Зазначимо, що наприкінці січня цього року Європарламент зажадав від "Національного фронту" 340 тисяч євро. Цю суму платили двом помічникам Ле Пен, які не виконували жодних функцій у ЄП, а замість цього працювали у штаб-квартирі "Національного фронту".

Цього тижня Європарламент почав процедуру зняття депутатського імунітету з Ле Пен через цю справу.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", у мережі з'явились пікантні фото матері Марін Ле Пен, яка у молодості майже оголеною знімалась для Playboy.