Напередодні другого туру виборів кандидат у президенти Франції Марін Ле Пен, яку підтримує ультраправа партія "Національний фронт", змінила гасло.

Відповідна публікація з'явилася в її Twitter.

Тепер слоган кампанії Ле Пен: "Оберіть Францію". Він замінив колишній – "Від імені народу".

На плакаті Ле Пен сіла на стіл. На ній одягнений синій піджак і коротка чорна спідниця, що оголила коліно. При цьому вона склала руки в замок і поклала на стіл.

У лівому нижньому куті напис: "Марін — президент".

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, в неділю, 23 квітня, у Франції відбувся перший тур президентських виборів. Лідер руху "Вперед" Еммануель Макрон набрав 24,01%, Марін Ле Пен — 21,3%. Таким чином вони обидва вийшли у другий тур виборів, який відбудеться 7 травня.

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.ua", активістка Femen в масці президента Росії Володимира Путіна під час акції перед виборчою дільницею в місті Енен-Бомон, де голосувала Ле Пен, оголила груди.