Активістки руху Femen влаштували акцію перед виборчою дільницею у місті Енен-Бомон, де голосувала ультраправа кандидатка у президенти Марін Ле Пен. Одна з дівчат у масці президента Росії Володимира Путіна оголила груди.

За інформацією L`express, інцидент стався перед самим приїздом Ле Пен на голосування. Оголені дівчата намагалися потрапити на дільницю, але їх зупинила поліція.

Зазначимо, що Марін Ле Пен, яка є прихильницею Путіна, прибула на дільницю у супроводі охоронців та журналістів.

Соцопитування свідчить, що ніхто з 11 кандидатів не отримає після першого туру 50% голосів, тому 7 травня, швидше за все, відбудеться другий тур виборів.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", американська акторка Памела Андерсон назвала свого фаворита на виборах у Франції та заявила, що саме ця країна має приютити засновника WikiLeaks Джуліана Ассанжа.