Американська зірка кіно Памела Андерсон, яка є активісткою руху за етічне поводження із тваринами РЕТА, в інтерв'ю Journal de Dimanche поділилась думкою стосовно майбутнього Франції.

Коментуючи вибори президента Франції, перший тур яких проходить сьогодні, Андерсон заявила, що підтримує кандидата від руху "Нескорена Франція" Жана-Люка Меланшона.

"Меланшон відображає бачення народу. Той, хто любить тварин, турбується про проблеми навколишнього середовища і біженців, повинен пізнати себе в ньому. Це ковток свіжого повітря", - заявила акторка.

Вона також висловилась й стосовно звинувачень у зґвалтуванні засновнику порталу WikiLeaks Джуліана Ассанжа, назвавши їх "наклепом".

"Джуліан назвав імена дуже впливових людей, який не зупиняться ні перед чим, щоб дискредитувати його. Йому потрібен захист, і Франція стала б найкращим місцем", - додала Андерсон.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Зазначимо, що Памела Андерсон впродовж багатьох років пропагандує вегетаріанство, виступає за права тварин і є активісткою багатьох благодійних кампаній. Вона прославилась завдяки ролям у серіалах "Рятувальники Малібу" та V.I.P.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в ніч перед президентськими виборами на вулицях Парижу мирний мітинг завершився зіткненнями між демонстрантами і поліцейськими.