Англійські вболівальники перед самим початком поєдинку закидали поле гумовим свинями в знак протесту проти керівництва клубу та результатів рідної команди.

Початок матчу 43-го туру між Ковентрі та Чарльтоном було відкладено. Арбітру зучтрічі довелось повернути команди до роздягалень, поки не прибрали газон стадіону.

Фани клубу Ковентрі Сіті, який виступає у третьому за рангом чемпіонаті в Англії, незадоволені керівництвом клубу та результатами команди. Вони вимагають, щоб президент та головний тренер пішли з клубу.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Додамо, що поєдинок між Ковентрі Сіті та Чарльтоном завершився унічию 1:1. Таким чином, Ковентрі вже не зможе зберегти прописку у Лізі 1, адже перебуває на останньомі місці, а відрив від рятувального місця складає 10 очок за 3 тури до кінця чемпіонату.

Як вже повідомляв портал Знай.ua, вболівальників Лестера чекає в’язниця за влаштований безлад у Мадриді.

Фото Daily Mail