Член Громадської ради при Міністерстві оборони Петро Цибенко вважає, що День захисника вітчизни потрібно святкувати 23 лютого.

"Нове свято, день захисника України 14 жовтня, це чергова спроба влади підмінити поняття. Ветерани незадоволені. Наше свято - 23 лютого", - сказав український чиновник на відео, яке користувачі розмістили в Facebook.

Користувачі обурилися цією позицією чиновника. Нагадали йому, що Україна зараз стримує агресію Росії.

Член Громадської ради при Міністерстві оборони Цибенко каже: "Нове свято, день захисника України 14 жовтня, це чергова...

Posted by Alexey Alexios Lipiridi on Sunday, 2 April 2017

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що в Кремлі давно оцінили наслідки зміни курсу України на Європу, тому єдиним козирем в підриві державності російська влада бачить колишнього президента-втікача Віктора Януковича, промови якого почали активно транслювати місцеві ЗМІ.

Янукович використовується Кремлем з однією метою: донести пропагандистські заклики щодо окупованих територій не тільки російським глядачам, а й міжнародного співтовариства.