Популярна американська співачка Гвен Стефані ненадовго втратила слух – у неї розірвалася барабанна перетинка.

Нещасний випадок стався з артисткою у літаку 25 квітня. По прильоту до Лос-Анджелеса Стефані поклали до лікарні.

У зв’язку із травмою, Гвен довелося скасувати ще один переліт і виступ на щорічному концерті Power of Love, адже лікарі заборонили співачці літати з хворим вухом.

За словами коханого артистки, кантрі-виконавця Блейка Шелтона, їй уже набагато краще. Він також поділився радісною новиною: у Стефані почав відновлюватися слух.

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

"Вона йде на поправку. В таких випадках це відбувається повільно, коли в тебе лопається барабанна перетинка. Я навіть не знаю, як таке трапляється. Але вона каже, що тепер може чути", - розповів Шелтон.

Незважаючи на травму, Стефані вийде на сцену американського шоу The Voice, де виконує роль зіркової наставниці, і навіть збирається співати.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Брітні Спірс показала живіт у відповідь на чутки про вагітність.