Всесвітньо відома російська супермодель Наталія Водянова прокоментувала заборону співачці Юлії Самойловій на в'їзд в Україну, яка унеможливила її участь в Євробаченні-2017.

На думку зірки подіумів, представницю Росії на міжнародному пісенному конкурсі перетворили на пішака у шаховій партії між Москвою та Києвом.

Такою думкою Водянова поділилася з шанувальниками на сторінці в Instagram.

"Як таке можливо? Моє серце обливається кров'ю, хоча лише тиждень тому раділо від щастя, дізнавшись, що на Євробаченні Росію представлятиме красуня Юлія Самойлова. Я навіть не замислювалася про те, що приймаюча країна - Україна, і Юля може стати заручницею у політичних іграх, від яких програємо ми всі - громадяни і Росії, і України. Моя бабуся з України, у мене там половина нашої рідні. Я дуже сподіваюся, що мене почують мої Українські друзі та близькі і підтримають мої слова. Не допустимо #Евроненавидение!" - написала модель.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Росія відмовилася від "телефонного концерту" Самойлової на Євробаченні.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще