Народний депутат Володимир Парасюк вирішив поскаржитися у контролюючі органи на деякі серіали, що виходять в ефірі українських телеканалів.

Про це повідомляє Politeka.

Він стверджує, що Нацраді та Держкіно потрібно взяти до уваги ймовірні порушення з боку телеканалу "Україна", який транслював стрічки "Я дарую тобі щастя" та "Гірке щастя".

Саме вони, як стверджує Парасюк, виходили в ефірі про кремлівських ресурсів РФ, наприклад "Росія 1". Нардеп відправив звернення у відповідні органи із проханням покарати телеканал, який нібито взяв на прокат посвідчення на цей серіал.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що силовики відкрили кримінальне провадження на нардепа Володимира Парасюка, в діях якого знайшли ознаки злочину.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще