Військовослужбовця, якого підозрюють у вбивстві фельдшера медичної служби під час нічної сварки на Яворівському полігоні, заарештували на два місяці без права внесення застави.

Таке рішення виніс Галицький суд Львова, передає Zaxid.net.

Учора прокуратура Західного регіону України 19 квітня повідомила про підозру бійцю у навмисному вбивстві.

За інформацією пркс-служби прокуратури, трагедія сталася у ніч на 18 квітня о другій годині ночі. На території одного з військових містечок Яворівського району головний сержант мінометної батареї механізованого батальйону військової частини під час сварки вдарив ножем у груди та в шию фельдшера медичної служби. Від отриманих травм жінка померла. Відомо, що конфлікт стався під час вживання алкоголю. Підозрюваний у вбивстві, з Одещини, святкував свої заручини.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", учора на полігоні "Десна" двоє бійців при спробі розібрати знайдений патрон отримали поранення. Причому одному з військових відірвало кисть руки, інший отримав рани обличчя.