Почесний чемпіон світу WBC в суперважкій ваговій категорії Віталій Кличко під час церемонії Герої спортивного року 2016 розповів про підготовку свого брата Володимира Кличка (64-4, 53 KO) до бою проти британця Ентоні Джошуа (18-0, 18 КО).

"Зараз успішно завершилася перша стадія підготовки Володимира до бою з Джошуа. Він вже їде з Києва в тренувальний табір в Австрії, а за тиждень до бою відправиться в Лондон.

В Австрії Володимир буде проходити спеціальну підготовку. Над фізичними кондиціями і витривалістю вже попрацювали, тепер же основним завданням буде робота в спарингах. Приїде багато спаринг-партнерів, у яких такий же стиль ведення бою, як у Джошуа.

Бій буде дуже цікавим. Джошуа, як і Володимир, є олімпійським чемпіоном, він на 13 років молодше Володимира і всі свої бої він виграв нокаутом. Це буде складне завдання для Володимира. Також хотілося б нагадати, що кілька років тому Джошуа був спаринг-партнером Володимира, але минув час і він провів багато боїв" - сказав Віталій Кличко.

Нагадаємо, 29 квітня на стадіоні Уемблі в Лондоні (Великобританія) відбудеться поєдинок між Володимиром Кличком і британцем Ентоні Джошуа. На кону - титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA і IBO.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Дивіться відео битви поглядів Володимира Кличка і Ентоні Джошуа:

41-річний Володимир Кличко рішуче налаштований на перемогу в цьому бою.

Цей поєдинок відвідають 90 тисяч глядачів, що є рекордом для Уемблі. Всі квитки вже продані.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, стало відомо, хто буде битися в андеркарті бою Кличко - Джошуа.