Всесвітня Боксерська Суперсерія (WBSS) назвала два дивізіони, в яких розпочнеться дебютний сезон супертурніру – важку і суперсередню вагу.

"У суперсередній вазі та крузервейті час від часу виходять гідні поєдинки, але практично відсутні об'єднавчі бої або бої найкращих з найкращими. Наш революційний турнір пройде протягом року і представить на всенародний огляд найкращих бійців світу", – розповів один із засновників Боксерської Суперсерії Річард Шафер.

Перший сезон WSBB почнеться у вересні 2017 року з чвертьфінальних поєдинків (16 бійців), по 4 чвертьфінали в кожному з дивізіонів. На початку 2018 року пройдуть півфінали. Фінали заплановані на травень 2018 року.

Нагадаємо, в березні 2017 року Річард Шафер і Калле Зауерлянд офіційно оголосили про запуск нового проекту – Всесвітньої Боксерської Суперсерії. Головна мета проекту – зібрати найкращих бійців дивізіону за принципом олімпійської системи (плей-офф).

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, стали відомі подробиці контракту бою Головкін – Альварес.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще