Найближчим часом побоюватися можливих затримань слід олігархові Рінату Ахметову і міністру внутрішніх справ Арсену Авакову.

Про це повідомив нардеп-втікач Олександр Онищенко в Facebook. Він зазначив, що НАБУ і Спеціальна антикорупційна прокуратура підконтрольні президенту Петру Порошенко.

Онищенко заявив, що на українські суди розраховувати не варто, оскільки вони "підпорядковані" клану Порошенко ".

"Рінату Леонідовичу зараз слід остерігатися за свій енергетичний бізнес. Роздягають вже зараз. А на українські суди розраховувати не доводиться. ... будуть зачищати "фронтовиків". Арсену Авакову і Ко приготуватися. Поки що все», - наголосив Онищенко.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, Солом'янський суд Києва відпустив затриманого екс-нардепа Миколи Мартиненка. За нього поручилися однопартійці і міністри.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще