Сьогодні посольство Росії у Вірменії опублікувало на facebook жовчний коментар про революційні події в Україні та їх наслідки. Користувачі мережі збентежені стилем дипломатів.

Стрижнем послання стало незавуальоване знущання над учасниками мирних протестів у Києві взимку 2013-2014 року.

Чиновники продемонстрували свою впевненість у неминучості повернення України у "материнське" лоно Росії.

"Рівно рік тому, стрибаючих свідомих, особливо представників "культурних професій", попереджали розумні люди: "Ви нікому не потрібні крім Росії і "Руського міра", одумайтеся, що ви творите? Вам нікуди бігти!". У відповідь лунало лише хамське улюлюкання, іноді на псевдомові - щоб було образливіше, але з обов'язковим вкрапленням монголо-кацапського мату, що лише підтверджувало думку про наш спільний і нерозривний культурний простір", - починає замітку представництво РФ.

Потім політики Росії в кремезних виразах описали АТО в Донбасі. Пом'янули "на доброму слові" і українських біженців в Росію.

Популярні новини зараз
Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Втеча простих людей набула настільки масовий характер, що нині ви з України виїдете в Росію тільки за однієї умови - якщо у вас непарне число кінцівок, або СНІД з туберкульозом. А краще все разом, так вірніше", - заявили в посольстві.

Представництво РФ також поглумитися з приводу історії з Данилом Грачовим. Цей уродженець Донецька був TV-провідним в Україні і активно критикував Російську політику. А потім втік до РФ на канал НТВ.

"Багато гидоти про Росію і Новоросію встиг написати в соцмережах Данило Грачов ... [згодом] новоспечений москаль намагався прибрати з Мережі свої найвиразніші антиросійські пасажі. Прибирав і не встигав, занадто моторними виявилися телеглядачі, що наробили скріншотів з самих бридких постів. І зажадали від Данила покаятися, згідно звичаям. І він покаявся, там же, де бешкетував - в мережі ", - коментують посли.

У посольстві згадали "старий добрий час" і підказали українцям, виступаючим проти агресії Росії, як треба каятися:

"Виходили клятвопорушники на площу, знімали шапки соболині і падали прямо в плисових шароварах в рідину гнойову, з сіном і іншою поганню перемішану. Повзали по гноїщі, ридали кривавими сльозами і каялися".