Зона декольте особлива і приваблива частина жіночого тіла. На жаль, вона швидко старіє, особливо, якщо за нею не стежити. З віком зона декольте втрачає свою еластичність, свіжість, з'являються зморшки, груди обвисає. Шкіра грудей дуже тонка і ніжна, тому ця зона вимагає особливої уваги по догляду.

Причини старіння зони декольте:
1. Засмага топлес призводить до швидкого старіння шкіри. Необхідно використовувати креми для засмаги під час перебування на пляжі.
2. Ми не приділяємо належної уваги цій ділянці. Не тільки обличчя і шия вимагає ретельного догляду, але й зона декольте.
3. Надмірне вживання шоколаду.
4. Різке схуднення призводить до обвисання грудей.
5. Пересихання шкіри призводить до зморшок, млявості.
6. Ходьба з опущеною головою.
7. Ми спимо на занадто високих подушках.
8. У молочній залозі знаходиться багато жирової тканини. В процесі схуднення ми втрачаємо вагу, що призводить до зменшення грудей і в підсумку до її обвисання. Для підтримання належного вигляду грудей, необхідно вживати продукти з вмістом вітамінів А, Е, С. Найбільше міститься цих вітамінів в рослинній олії, горіхах, цитрусових, моркві, шпинат, абрикоси, капусті.
9. Незручна нижня білизна призводить до старіння зони декольте.
10. Не правильний спосіб життя.

Як боротися з проблемою?
Шкіра декольте малорухлива, тому необхідно максимально підтримувати її в тонусі. Виконуйте спеціальні вправи, які допоможуть зберегти пружність зони декольте і зберегти її молодість як можна довше.


Портал "Знай" дає кілька корисних вправ:
1. Перекиньте голову назад, так щоб шкіра на підборідді натягнулася. Потім повільно закривайте і відкривайте рот, щоб щелепа трохи висувалася вперед.
3. Нахиляйте голову набік, намагаючись торкнутися вухом плеча. Цю вправу рекомендується виконувати кілька разів на день.
4. Нахиліть голову вперед і постарайтеся дістати підборіддям до грудної клітки, потім максимально відведіть голову назад.
5. Протирайте шкіру зони декольте кубиками льоду. Виконуйте фізичні вправи, які спрямовані на підтяжку зони декольте.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що кубики льоду, заготовлені в морозильній камері, є у кожного. Якщо подивитися на людей, які живуть в більш холодних країнах, то варто зауважити, що вони виглядають набагато молодше, ніж жителі теплих країн. Холод змушує циркулювати кров і якщо вранці протирати кубиками льоду шкіру обличчя, результат буде помітний вже після декількох процедур. Шкіра стане більш пружною, свіжою на вигляд і збереже свою молодість. Завдяки тимчасовому охолодження, а пізніше, коли шкіра почне набувати свою температуру, відбувається якась гра судин, що допомагає нам зберегти красиву і молоду зовнішність.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще