Night Shift на Mac з'явився разом з недавнім оновленням до версії macOS 10.12.4. Ця функція добре знайома користувачам мобільної операційної системи iOS. Night Shift змінює кольорову температуру екрану в бік більш теплих відтінків і покликан зменшити негативний вплив блакитного свічення екранів на мозок і зір людини, що призводить до проблем із засипанням.

Режим Night Shift у macOS за замовчуванням перебуває у вимкненому стані. Для включення Night Shift на Mac вам потрібно для початку переконатися, що ваша система оновлена до версії 10.12.4 (або вище). Також варто перевірити, чи підтримується модель вашого Mac. Список підтримуваних Night Shift моделей: MacBook 2015 року і новіше, MacBook Air середини 2012 року і новіше, MacBook Pro середини 2012 року і новіше, Mac mini кінця 2012 року і новіше, iMac кінця 2012 року і новіше.

Включити Night Shift на Mac можна кількома способами. Найбільш зручним для користувача буде режим автоматичного включення Night Shift за розкладом "від заходу до світанку". Для його включення необхідно зайти в налаштування, вибрати налаштування монітора і перейти у вкладку Night Shift.

Виберіть пункт меню "від заходу до світанку" і macOS буде автоматично включати Night Shift з заходом сонця у вашому регіоні. Також можна вибрати свій графік включення/відключення функції Night Shift виставивши бажаний час. Тут також можна налаштувати бажану температуру екрану при активному режимі Night Shift.

Ви також можете включати Night Shift вручну коли захочеться. Для цього відкрийте "центр повідомлень" і потягніть його вниз. Зверху ви побачите перемикач Night Shift, який необхідно активувати. Функція автоматично відключиться о сьомій ранку наступного дня.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще