Ми звикли використовувати активоване вугілля як сорбент токсинів і шлаків. Активоване вугілля - природний фільтр, який абсолютно безпечний і може бути використаний не тільки для профілактики травної системи, але і для очищення шкіри.

Догляд за шкірою в домашніх умовах вражає своєю різноманітністю рецептів і незвичайними інгредієнтами.

Фахівці знайшли універсальний засіб від будь-яких проблем з шкірою. Цим засобом є активоване вугілля, який глибоко очищає шкіру від забруднень, прибирає запалені ділянки і лікує прищі, розгладжує шкіру, покращує кровообіг, надає більш здоровий вигляд особі, звужує пори, особливо корисний для жирної шкіри.

Якщо говорити про профілактику травної системи, активоване вугілля приймають протягом 10 днів, випиваючи по дві таблетки 3 рази на день за дві години до прийому їжі і через годину після.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Що стосується догляду за шкірою обличчя в домашніх умовах можна використовувати маски з активованим вугіллям. Головне спочатку переконатися, що у вас немає алергії на цей препарат.

Для найкращого результату маску необхідно робити курсами в 5-6 тижнів і не частіше 2-3 рази в тиждень. Після закінчення першого курсу, необхідно зробити паузу в 2 місяці, після чого можна почати новий курс догляду за допомогою активованого вугілля. Фахівці рекомендують перевіряти термін придатності активованого вугілля, чим він свіжий, тим краще результат. Перед нанесенням маски з вугілля на шкіру обличчя, її необхідно очистити.

Якщо правильно приготувати маску для обличчя з вугіллям, вона здатна здивувати своїми ефектом. Вона дає швидкі результати глибоко очищаючи пори, знімаючи ознаки запалення і лікує прищі.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що протягом дня, щоб позбутися зайвого блиску на обличчі, використовуйте матуючі серветки для обличчя. Вони не перуть тональну основу і не псують макіяж. Достатньо лише докласти серветку до обличчя, не роблю ніяких додаткових рухів, серветка вбере в себе надлишки сальних залоз.