Напередодні Великодня український ринок знизив ціну на найпопулярнішу крупу. Магазини пропонують гречку на 0, 52% дешевше.

Про це інформує Державна служба статистики.

Показники ціни на кінець березня показують, що ціна на найкориснішу з круп в Україні впала на 0, 15 копійок і в середньому складає 29, 35 гривень за кілограм.

Разом з тим ряд інших круп у ціні продовжують рости. Макаронні вироби підскочили на 1 копійку і в середньому коштують 9, 79 крн/кг. Рис здорожчав на 1, 17%, це близько 17,17 грн/кг.

Також напередодні свят здорожчало пшеничне борошно на 2,18 % та ціна на полицях магазинів за кілограм складає 9,36 гривень.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", ціни на овочі відлякують українців. Фахівці говорять, що ціни продовжать рости до Великодня.