Оболонський районний суд Києва визначився з датою засідання у справі президента-втікача Віктора Януковича. Воно заплановане на час травневих свят - 4 травня.

Про це повідомляє прес-служба суду. Януковича звинувачують у державній зраді. Розглядати справу президента-втікача буде колегія з трьох суддів Оболонського районного суду Києва - голова Владислав Дев'ятко, заступник Дмитро Камбулов і суддя цивільно-адміністративної колегії Максим Титов.

Представляти сторону обвинувачення буде прокурор Руслан Кравченко. Військова прокуратура ще 14 березня передала обвинувальний акт щодо Януковича в суд.

Його звинувачують за кількома статтями Кримінального кодексу: "Державна зрада", "Пособництво в умисних діях, вчинених з метою зміни меж території та державного кордону України" і "Пособництво у веденні агресивної війни".

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, президент-втікач Віктор Янукович всіма методами намагається довести свою легітимність. Цього разу він запропонував іноземним політикам провести референдум щодо Донбасу.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще