Біглий екс-регіонал Олег Царьов зробив чергову "сенсаційну" заяву: на цей раз "новороссієць" розповів про жахи роботи українських спецслужб: життя російських політичних діячів висить на волосині.

Царьов доповів, хто ж знаходиться в чорному списку України, пояснивши, що "хохли" знищують всіх, хто йде проти офіційної політики Києва. Про це повідомляє НСН. "Для вбивств особливо затятих сепаратистів в Києві була створена спеціальна агентурна мережа, яка діє в тому числі в Криму та Росії. У список на знищення потрапив не тільки я, Янукович, Гіві, Моторола, але і Володимир Путін, Сергій Шойгу", - розповів Царьов і додав: "Так, вибухівку зазвичай підкидають співробітники СБУ, а відкритою ліквідацією займається ГУР".

Також компетентний Царьов розповів про хитросплетіння в українських структурах: "У Службі безпеки України є кілька підрозділи: Головне Управління Розвідки і Служба Зовнішньої Розвідки. При цьому ГУР підпорядковується міністру оборони. Але всі вони підпорядковані заступнику глави адміністрації президента України Валерію Кондратюку, який раніше був керівником ГУР. У 2015 році Верховна Рада прийняла закон, який давав офіційний дозвіл на фізичне знищення всіх ворогів України, які перебувають за її межами. Подібні убивства стали своєрідним інструментом в руках зовнішньої політики".

Царьова залишається тільки похвалити: слова свої вивчив добре і бездоганно передав "головний сенс". Раніше портал "Знай.ua" повідомляв про те, наскільки епічно представник МЗС Марія Захарова зганьбилася в прямому ефірі, не зумівши прочитати з папірця кілька пропозицій.