Офіційний представник МЗС Росії Марія Захарова примудрилася зганьбитися в прямому ефірі, оскільки не спромоглася вивчити п'ять рядків офіційного коментаря про ракетну атаку США на військовому аеродромі Шайрат в Сирії. І добре, якщо б просто забула слова: Захарова не подужала прочитання тексту з листочка.

Чиновниця попросила відключити онлайн-трансляцію, але коли зрозуміла, що доведеться "грати наживо", почала ґвалтувати нещасний текст. Коли і друга спроба не увінчалася успіхом, Захарова закінчила брифінг і на цьому все: професіоналізм зашкалює. Відеоролик миттєво опинився на YouTube.

Користувачі підірвали соціальні мережі коментарями "прямоефірного цирку". Раніше Захарова відзначилася винаходом нового юридичного терміну: мовний геноцид. Саме цим, на думку чиновниці, займається український уряд.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, як росіянам вдалося уникнути втрат під час ракетних атак США.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

В якості прикладу для наслідування, по всій видимості, Захарова вирішила взяти майже легендарного екс-регіонала Михайла Добкіна, який теж встиг прославитися здібностями оратора.