У зв'язку з проведенням міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2017 і будівництва Eurovision Village, у Києві зовсім скоро не можна буде ні пройти, ні проїхати.

З 1 по 14 травня в районі Міжнародного виставкового центру, де пройде сам конкурс, буде обмежено рух на вулиці Микільсько-Слобідській (в обох напрямках), на вулиці Шептицького (в напрямку станції метро "Лівобережна" залишиться одна смуга) і на Каховському шляхопроводі ( з вулиці Шептицького на Броварський проспект і в зворотному напрямку).

7 травня з 13:00 до 24:00 через церемонію відкриття Євробачення перекриють вулицю Грушевського (від Європейської площі до Паркової дороги), Паркову дорогу (від Петровської алеї до площі Андрія Первозванного), і Петровську алею (від Європейської площі до Паркової дороги ).

До 18 травня рух автомобілів і пішоходів також буде обмежено на Хрещатику (від вулиці Богдана Хмельницького до вулиці Михайлівської), Прорізній (від вулиці Пушкінської до вулиці Хрещатик).

Крім того, до 18 травня буде перекрито в'їзд до МВЦ.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", опублікована програма заходів Євробачення-2017.