Російського фотокореспондента МІА "Росія сьогодні" Раміля Сідтікова не пустили на Євробачення в Україну.

Як пишуть російські ЗМІ, його завернули українські прикордонники. "У нього взяли документи. Через приблизно годину принесли постанову про відмову у в'їзді. Акредитація була отримана по всій формі", - розповіла директор об'єднаної дирекції фотоінформації Олександр Штоль.

Прикордонники пояснили, що журналісту потрібно запрошення від організаторів, щоб потрапити на конкурс. Однак у Сідтікова такого запрошення не було. У російському виданні вказують, що кореспондент міг отримати оригінал запрошення з підтвердженням акредитації в прес-центрі заходу в Києві.

Роздруківка такого запрошення прикордонників не задовольнила.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що в мережі розгорівся неабиякий скандал навколо скажених гонорарів українських співачок Джамали, Руслани та Onuka на Євробаченні-2017.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще