Учора в мережі з'явився промо-ролик столиці до Євробачення-2017 року з мером Віталієм Кличком у головній ролі. І реакція киян не змусила себе довго чекати.

Мешканці міста розділилися на два табори: одних відео повеселило, інших - відверто обурило. Мовляв, не все так райдужно у Києві, як представив потенційним гостям столиці міський голова.

Один із користувачів соцмереж вирішив допомогти Кличку показати Європі справжнє місто і опублікував виправлене відео у Facebook.

"Друзі, мене, як і багатьох, здивувало офіційне відео міста до Євробачення, і я вирішив зробити свій, альтернативний ролик. Я розумію, що потрібно показати лише хороші сторони, але я б хотів звернути увагу і на погані. Це проблеми з комунальним транспортом , це проблеми з незаконними забудовами, проблеми з поліцією, Подільський міст, який "будують" більше 20-ти років і звичайно глобальна проблема бруду в місті... Київ - чекає гостей Євробачення!" - написав автор Олег Ритвін.

Друзья, меня как и многих удивило официальное видео Города к евровидению и я решил сделать свой, альтернативный ролик. Я понимаю, что нужно показать только хорошие стороны, но я бы хотел обратить внимание и на плохие. Это проблемы с коммунальным транспортом, это проблемы с незаконными застройками, проблемы с полицией, Подольский мост который "строят" более 20ти лет и конечно глобальная проблема грязи в Городе.... Киев - ждет гостей евровидения! Использовал видео и фото из открытых источников. Навыки видео монтажа у меня минимальные - извините. Неинтересный Киев Наш Киев

Популярні новини зараз
Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців Українцям платитимуть щомісячну допомогу на медичні послуги: як подати заявку, не виходячи з дому Доведеться заплатити штраф "за заначку": коли доведеться віддати 20% суми
Показати ще
Posted by Oleg Rivtin on Wednesday, 29 March 2017

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", журналісти показали жахливий стан "воріт" Києва.