Винуватцем аварії в Полтавській області, де автомобіль влетів у натовп, був 66-річний мешканець міста Кременчук.

Про це повідомив начальник відділу комунікації управління Нацполіціі в Полтавській області Юрій Сулаєв в Facebook. Він розповів, що зранку 19 квітня мешканці села Білецьківка вийшли на акції протести на зупинку громадського транспорту. Мітинг, за його словами, проводився поряд з села Чечелево.

Раптово у натовп в’їхав легковий , автомобіль Mitsubishi. За кермом був 66-річний водій.

“Чоловіка доставили до місцевого підрозділу поліції, де він надає свідчення. За попередньою інформацією, трьом особам медики надали допомогу на місці. Загрози життю людей немає! Ступінь отриманих тілесних ушкоджень буде встановлена після медичного обстеження травмованих осіб”, - розповів деталі аварії Сулаєв.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, водій на легковому авто збив людей у Полтавській області, які організовано проводили мітинг. В аварії постраждали кілька чоловік.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще