Керівництво столичного метрополітену висловило своє обурення на адресу каналу "1+1" за те, що вони залишили коробки на двох станціях.

Про це написали на сторінці КП "Київський метрополітен" в Facebook.

"1+1 залишили коробки на "Лісовій" та на "Хрещатику". Напевне, думають, що це дуже вдало і смішно, поки в Санкт-Петербурзі хоронять людей, які загинули внаслідок теракту в метро. Ми проінформуємо відповідні правоохоронні органи", - повідомили в адміністрації метро.

Працівників підземки дивує таке легковажне ставлення, адже нещодавні події у метро Санкт-Петербурга змусили посилити заходи безпеки і в київському підземному транспорті.

Усіх пасажирів закликають не нехтувати правилами безпеки та повідомляти адміністрацію метро чи правоохоронні органи про будь-які підозрілі речі чи особи.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Друзі, продовжуємо закликати повідомляти про кожен виявлений на станціях предмет правоохоронцям чи нашим працівникам. Ні в якому разі не оглядати самостійно. Наша безпека залежить і від нас самих!", - написали представники підземки.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", у метро Санкт-Пеербурга прогриміли вибухи у вагоні поїзда. В результаті більше десятка громадян загинули та півсотні травмувалися.