Російські слідчі дізналися, де проживає підозрюваний у пітерському теракті, якого раніше охрестили терористом-смертником.

Про це повідомила представник Слідчого комітету РФ Світлана Петренко, передають росСМИ.

"Точно встановлено місце проживання Акбаржона Джалілова, який скоїв, за даними слідства, вибух у вагоні метро. В його житлі вже проведено обшук", - заявила Петренко.

Вона зазначила, що слідчим доручили перевірити інформацію про підозрюваного і відпрацювати можливий зв'язок вищезазначеного чоловіка з терористичною організацією "ІД".

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", 3 квітня в пітерської підземці прогриміли два вибухи, жертвами яких стали 11 осіб. Джалілов фігурує в справі в якості одного з головних підозрюваних у скоєнні теракту. При цьому сам уродженець Киргизії заявив, що він не має ніякого відношення до трагедії.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки
Показати ще