Президент Росії Володимир Путін заявив, що щодо вибуху в метро Санкт-Петербурга розглядаються кілька причин - побутові, кримінальні, терористичні.

"На жаль, ми змушені почати нашу зустріч з цієї трагічної події", - сказав російські президент на зустрічі з білоруським колегою, передають російські ЗМІ. За його словами, говорити про причини і версії інциденту поки рано. Слідство повинно ознайомиться з ситуацією.

"Природно, ми завжди розглядаємо всі варіанти - і побутові, і кримінальні, перш за все прояви терористичного характеру", - сказав Путін. Він пообіцяв, що розслідування вже в найближчі дні дасть відповідь на цю трагедію.

Нагадаємо, 3 квітня в метро Санкт-Петербурга прогримів вибух. В результаті загинули щонайменше 10 осіб. Ще 30 отримали травми різного ступеня тяжкості.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що в мережі з'явилося нове відео безпосередньо з місця вибуху в метро в Санкт-Петербурзі.

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще