У місті Комі, на батьківщині російської співачки Юлії Самойлової, незабаром може з'явитися нове не політична, але патріотична течія: співвітчизники твердо вирішили підтримувати артистку, може навіть до наступного "Євробачення".

Як повідомляють російські ЗМІ, про це заявила Тетяна Козлова, голова благодійного фонду для дітей "Сила добра".

"Вся республіка підтримує Юлію Самойлову і буде її підтримувати далі. Ми не припинимо акції підтримки протягом року і будемо готуватися до наступного сезону "Євробачення". Але говорити про це рано, поки ми не почули офіційні коментарі від організаторів конкурсу "Євробачення", їхнє остаточне рішення, тому що проводять конкурс вони", - розповіла Козлова і додала, що на підтримку артистки виступили практично всі муніципалітети міста Комі: освітні та соціальні установи, дитячі будинки та школи мистецтв мало не щодня проводять акції на підтримку землячки Юлії Самойлової.

Нагадаємо, Служба безпеки України заборонила співачці перетинати український кордон протягом трьох років.

Інформаційний портал "Знай.ua" також повідомляв про те, що російські телеканали відмовилися транслювати "Євробачення-2017" у відповідь на вчинок українських структур.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще