Після того, як Крим "повернувся в рідну гавань", а простіше кажучи, був підступно анексований Росією, ситуація з інфраструктурою там погіршується катастрофічними темпами. І якщо дописам очевидців про реальний стан справ на півострові чимало "кримнашівців" не вірять, то місцеві жителі і гості знімають усе на відео та викладають на YouTube. Тут уже навіть запеклим скептикам нічого сказати на таке "покращення" життя.

Видання "Крим.Реалії" зібрало кілька найяскравіших епізодів із життя анексованого регіону, знятих на відео.

От, наприклад, користувач kianews24 зафільмував, як рятувальники за допомогою тросів витягають автобус, що застряг на схилі гори. Інцидент стався в Сімферопольському районі, чутки про розбиті дороги якого з кожним днем обростають все моторошнішими подробицями. Правда, як мікроавтобус опинився на схилі, не повідомляється. Цього разу обійшлося без постраждалих.

Очевидець під ніком komsomolka crimea показав на відео вулиці центрального міста Криму – Сімферополя. На ньому можна побачити розбиті автошляхи з величезними ямами та почути, що з цього приводу думають водії.

Інший користувач, the unexpected, опублікував ролик з евакуацією з тротуару Сімферополя автомобіля. При цьому він задається питанням, як власник машини дізнається, що її саме евакуювали за порушення правил, а не вкрали.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Автор ще одного відео, Володимир Кримов, виклав відео з набережної Ялти, де можна побачити купу рибалок, які ловлять кефаль. Він каже, така кількість людей пов’язана зі зняттям заборони на вилов риби.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", посол України в Фінляндії висміяв прихильників "Кримнаша".