Головний тренер Реалу Зінедін Зідан поділився своїми очікуваннями від майбутнього матчу Ліги чемпіонів, в якому його команда зустрітися з Баварією:

"У мюнхенців відмінні гравці на всіх позиціях. Знаємо, що у Баварії багато сильних сторін, але у неї є і слабкості. Треба зіграти в свій футбол, підготуватися так, як до першого матчу. Ми не станемо спочивати на лаврах. Матч буде важким. його долю вирішать дрібниці.

Ми повинні провести ідеальний матч. Хочемо його виграти. Перший поєдинок вже забутий - будемо грати на перемогу. Знаємо, що Баварія сильна і вдома, і в гостях. Вона не дуже сильно змінюється. Мюнхенці будуть тиснути до фінального свистка. Треба зіграти дуже і дуже добре" - цитує коуча офіційний сайт УЄФА.

Нагадаємо, що матч Реал - Баварія відбудеться 18 квітня на Сантьяго Бернабеу. Початок - о 21:45.

Раніше інформаційний портал Знай.ua повідомляв, що в першому поєдинку чвертьфіналу Ліги чемпіонів Баварія вдома поступилася Реалу.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Фото: Getty Images