Головний тренер мадридського Реала Зінедін Зідан на післяматчевій прес-конференції прокоментував гостьову перемогу його команди над Баварією (2:1):

"Ми показали прагнення здобути хороший результат після першого тайму. Якби рахунок став 2:0, все могло скластися б по-іншому. Але ми проявили терпіння і зуміли зрівняти рахунок на початку другого тайму. Після цього пішла інша гра. Ми проявили характер і краще відбирали м'яч.

Звичайно, грати в більшості набагато легше, але також варто взяти до уваги, скільки сейвів зробив Нойер. Кріштіану був дуже задоволений своїми голами, але засмучений тим, що упустив кілька шансів забити ще.Тут дуже важко грати. У Баварії відмінні гравці і прекрасна команда. Все стане ясно через тиждень. Результат протистояння ніколи не вирішується після першого матчу" - цитує коуча офіційний сайт УЄФА.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай.ua повідомляв, що в іншому матчі середи Лестер на виїзді мінімально поступився Атлетіко.

Фото: Getty Images

Популярні новини зараз
Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще