Чемпіон WBC, WBA, IBF, IBO в середній вазі казахстанський боксер Геннадій Головкін (37-0, 33 КО) не проводитиме в червні поєдинок з володарем пояса WBO в середній вазі британцем Біллі Джо Сандерсом (24-0, 12 КО).

Як повідомляє журналіст Yahoo! Sports Кріс Меннікс з посиланням на численні джерела, Головкін пропустить бій, щоб зосередитися на вересневому поєдинку з мексиканцем Саулем Альваресом. Про це журналіст написав на своїй сторінці в Twitter.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бій Головкіна і Сандерса пройде 17 липня в столиці Казахстану. Пізніше ця інформація була спростована. А Сандерс заявляв, що готовий в будь-який час провести бій з Геннадієм, і закликав Головкіна не витрачати час і прискорити переговори про бій.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, промоутер назвав наступних суперників Василя Ломаченка.

Фото – Getty Images

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще