Сьогодні, 20 червня, в Одесі буде досить спекотна погода, але знову обіцяють дощ.

Про це повідомляє Гідрометцентр Чорного та Азовського морів.


По Одесі очікується мінлива хмарність, вдень короткочасний дощ. Вітер помірний — північно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі від 21 до 23 градусів, вдень 30-32 градусів. Температура морської води +24...+25 градусів.

Нагадаємо, Львів охопила аномальна спека. Червень здивував українців своїм справжнім лінім настроєм. Температура в обід стабільно тримається +30 градусів за Цельсієм. Якщо довго ходити під палючим сонцем, то можна отримати тепловий удар.

Як раніше повідомляв Знай.ua в Одесі ціла вулиця пішла під воду.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що шалена стихія остаточно добила українців. Як розповідають очевидці, дрібні опади принесла величезна чорна хмара. На відео видно, що узбіччя і асфальт укрила білою ковдрою. Багато хто навіть не зупинялися, щоб подивитися на аномалію.