В Одесі засудили халатного лікаря, якого зловили на хабарі за липову довідку арештантові про важку хворобу. Чоловік заплатить штраф та позбудеться посади.

Подія сталася ще в лютому 2019 року. Горе-лікаря затримали на гарячому, тоді коли йому передавали хабар - 500 доларів.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За ці гроші лікар пенітенціарної служби повинен був дати арештантові СІЗО довідку про тяжку хворобу, що могло б змінити запобіжний захід на домашній арешт.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

В залі суду підозрюваний повністю визнав свою провину і склав угоду з військовим прокурором. Так як раніше лікар не був судимий і є учасником бойових дій і пенсіонером по інвалідності – це також пом'якшило покарання.

У підсумку, Малиновський суд засудив медика протягом місяця виплатити штраф у розмірі 25 500 гривень. Крім того, він не має права займати аналогічну посаду протягом трьох років.

Нагадаємо, що "Моєї провини немає": український горе-стоматолог загубив голку в горлі дитини

Раніше портал "Знай.uа" писав, чому лікарі "відмовляються" від пацієнтів.

"Знай.uа" писав, що Уляна Супрун навчить українців правильно чхати.