В Одеській області сталася потрійна ДТП. В результаті зіткнення чотири людини загинуло на місці, ще троє госпіталізовані у важкому стані.

Автокатастрофа сталася на трасі Татарбунари – Вилкове в районі села Струмок. Там зіткнулися автомобілі Fiat, Toyota і Volkswagen, повідомили в Нацполіціі Одеської області.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У кривавій аварії загинуло чотири людини. Ще трьох постраждалих з місця події забрали медики.

На місці події працює слідчо-оперативна група. Встановлюються особи жертв і обставини автокатастрофи.

Нагадаємо, що моторошна ДТП на трасі Київ-Чоп: два легковики зчепилися в смертельному "поцілунку", "загинули в ту ж хвилину"

Раніше портал "Знай.ua" писав, що жуткое ДТП всколыхнуло страну: переполненный автобус слетел с моста, много погибших

Також портал "Знай.ua" інформував, що троє дітей, п'ятеро дорослих: моторошна ДТП під Вінницею налякала українців, "від однієї пляшки нічого не буде"