Стало відомо, що в суботу, 10 серпня, відбулася жахлива ДТП. У Львівській області зіткнулися два легкових автомобілів, жертвами якого стали 2 людини. Про це повідомляє прес-служба поліції області.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

За попередніми даними правоохоронців, зіткнення легкових автомобілів ВАЗ-21099 і Audi сталося близько 16:15 на автодорозі "Київ-Чоп".

В результаті дорожньо-транспортної пригоди загинули пасажирки ВАЗа у віці 32 років і 72 роки. Жінки загинули на місці пригоди від отриманих в результаті зіткнення серйозних травм. Також постраждали водії транспортних засобів, вони були госпіталізовані.

"Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років", - додали в правоохоронних органах.

Зараз копи встановлюють обставини події.

Нагадаємо, що в Дніпрі, 10 серпня, близько 19:00 сталася страшна ДТП. Карета швидкої допомоги зіткнулася з вантажівкою. Є постраждалі.

Як повідомляв портал Знай.ua, на дорозі Немирів-Гайсин біля с. Червоне, Вінниця, сталося ДТП приблизно в 21:30, субота, 10 серпня.

Також портал Знай.ua писав, що 10 серпня на трасі Київ-Харків в страшній аварії загинула відома харківська балерина Світлана Ісакова.