Незадоволених туристів через одеський сервіс останнім часом почастішало. Ще до основних проблем додалося холодне море. На пляж помітне зменшення кількості туристів.

Про це повідомляє "Сегодня".

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У серпні людей на одеських пляжах зазвичай буває дуже багато, однак зараз, прогулявшись по трьом популярним місцям, особливого ажіотажу журналісти не помітили. Відпочиваючих досить, але і вільне місце на піску знайти нескладно.

Так, на пляжі "Дельфін" більшість сидить на березі, ховаючись від палючого сонця під парасольками на радість тим, хто здає їх в оренду. В рази менше народу у воді. Місцеві співробітники говорять, що попит на пляжні послуги не впав і ціни вони не знижували.

"Людей стало трохи менше, але зате пляжники кажуть, що товкучки немає, з-за чого і відпочивати приємніше", — розповіли молоді люди, які розставляють шезлонги.

Ті, хто зважився зануритись, зізнаються, що вода хороша, але хотілося б тепліше.

"Чув, що не можна купатися, але я в це не вірю. Постійно ходжу на море і в спеку, і після дощу, поки проблем не було", - каже одесит Валерій.

Нагадаємо, що в Одесі зазеленіло море: пекельний сморід вигнав людей з води, навіть риби "пакують валізи"

Раніше портал "Знай.ua" писав, що людство вимре через 30 років: вчені стривожили світ моторошним прогнозом

Також портал "Знай.ua" інформував, що в Одесі мешканців позбавили доступу до моря: всі проходи перекриті, перші подробиці