Генеральний прокурор України Руслан Рябошапка назвав пріоритети в розслідуванні важливих справ.

"Одне стосується дуже відомого журналіста Павла Шеремета. Інше пов'язане з Одесою. Не буду розкривати деталі, але воно теж резонансне і на слуху", - заявив Рябошапка в інтерв'ю.

Найбільш резонансною справою в Одесі якраз є досі не розслідувані події 2 травня в Одесі, коли в Будинку профспілок спалили людей. Саме на це вказують і численні інсайди з ОП, вказуючи, що це буде не просто справа про трагічні події 2014 року, але і справу про участь "екс-влади у цій трагедії".

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадаємо, що Рябошапка міцно взявся за чиновників: генпрокурор озвучив план по посадці. Завданням Генпрокуратури буде регулярне притягнення до відповідальності високопоставлених чиновників та повернення грошей, вкрадених в України.

Раніше портал Знай.uа писав, повернення політв'язнів до України: у Зеленського показали ексклюзивні фото з літака.