На сьогоднішній сесії Одеської обласної ради новий губернатор області Максим Куций назвав пріоритетні напрямки своєї роботи на найближчий час, повідомляє портал “Одесский курьер”.

Як повідомляється, своїми головними задачами Куций назвав добудову мосту через Сухий Лиман, відремонтувати спортивний манеж “Олімпієць” та врятувати від закриття Український театр. Також очільник області зазначив, що на ремонт спортивного манежу гроші вже виділені.

Одеса, ілюстрація, погода
Одеса, ілюстрація, погода

Після засідання обласної ради Куций відправився у Київ, де має відбутись селекторна нарада з Президентом України Володимиром Зеленським щодо аналізу нинішньої ситуації в Одеській області.

Нагадуємо, що Максим Куций був призначений на посаду голови Одеської обласної державної адміністрації під час прес-марафону Володимира Зеленського 11 жовтня.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, що Президент Володимир Зеленський заявив, що опалювальний сезон у Львівській області опинилася на межі зриву.

Також Знай.uа писав, що справжній крик душі з'явився в соціальній мережі від мами учня 6 класу, яка побачила домашнє завдання своєї дитини з української літератури.