В Одесі під час гри у футбол ворота впали на студента, в результаті безлічі отриманих травм він загинув.

Про це повідомляє інформаційний портал "Сегодня".

В Одесі сталася страшна НП зі студентом з Туркменістану на стадіоні "Спартак". Так, стало відомо, що другокурсник Південноукраїнського національного університету імені Ушинського вирішив пограти у футбол зі своїми друзями.

В Одесі футбольні ворота впали на студента

Сахетгелди повинен був стояти на воротах, щоб розім'ятися він повис на перекладині. Але конструкція виявилася не надто міцною і не витримала студента і впала на нього. В результаті цього студент отримав серйозну травму хребта від цього він помер на місце події.

Популярні новини зараз
Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Після загибелі іноземного студента стадіон закриють до особливого розпорядження. Також тут повісили табличку, що через нещасний випадок спортивні заняття відміняються.

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр Олексій Гончарук прокоментував чутки про заморожування програми МВФ.

Як повідомляв портал Знай.uа" , Австрія виділила Україні космічну суму на відбудову Донбасу: деталі.

Також "Знай.uа" писав, що в Києві заарештували ветерана АТО Інну Грищенко з позивним "Пума". Печерський суд Києва провів засідання щодо обрання запобіжного заходу жінці