Прем'єр-міністр Олексій Гончарук прокоментував чутки, які появилися в американських ЗМІ, про те, що МВФ відклав транш для України через справи Приватбанку. Глава українського уряду заперечив припинення співпраці з МВФ.

Гончарук заперечив припинення співпраці з Міжнародним Валютним Фондом до стягнення коштів з колишніх акціонерів Приватбанку під час заяви у вівторок, 5 листопада.

Олексій Гончарук, 5 канал
Олексій Гончарук, 5 канал

"Я щодня зустрічаю в ЗМІ маніпулятивні історії, начеб-то хтось заморозив програму. Це не відповідає дійсності. У нас робочий процес", - сказав прем'єр. Олексій Гончарук

Крім того прем'єр-міністр зазначив, що процес по стягненню коштів з колишніх власників Приватбанку триває, а у чутки про замороження програми МВФ — це неправдива інформація, якій не варто вірити. Стало відомо, що нова місія МВФ в Україну очікується в листопаді.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Олексій Гончарук, НВ
Олексій Гончарук, НВ

Інформація про те, що МВФ відклав транш для України оскільки його члени побоюються, що президент Володимир Зеленський не поверне виведених з українських банків активів появилася в американському виданні The Wall Street Journal.

Нагадаємо, раніше повідомили, що держборг України несподівано злетів

Як повідомляв портал "Знай.ua", Гончарук розповів, що зміниться для бізнесу в Україні

Також "Знай.ua" писав, що Андрій Богдан зустрівся з послами Великої сімки