В одному з одеських супермаркетів жінка купила м'ясо з досить неприємним сюрпризом. Про це Таня Кочеткова повідомила в соціальній мережі Facebook у паблику "Чорний список Одеси".

Супермаркет Santim

Так, за словами одеситки, даний інцидент стався в супермаркеті "Сантим", який розташований на вулиці Троїцькій.

"Вчора купила свинину з "компліментом" від закладу в магазині "Santim" на Троїцькій. Це виявився тарган, ще і живий. Пізніше, коли розгорнула пакет, виявила ще одного", — розповіла відвідувачка.

Також на фото видно, що на шматку свинини вальяжно розташувався тарган і його сусідство, очевидно, зовсім не бентежить співробітників супермаркету.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Мешканці Одеси бурхливо відреагували на гастрономічний скандал.

"Закуска", "Це не тарган, а РОДЗИНКИ преміум класу від сантимів", "Це доважок до м'яса. Плюс до цього, це означає, що м'ясо можна їсти… тарган живий", "Треба було віднести назад, там адміністратор швидко вирішує подібні питання! Змінюють, вибачаються! Було кілька ситуацій) вирішили все швидко", "Бонус як постійному покупцеві", "Він теж їсти хоче, але бесплатно2, — прокоментували користувачі мережі.

Скріншот, Facebook

Нагадаємо, що справжнє нашестя тарганів спіткало магазини та ресторани в Одесі. Люди масово публікують моторошні фотографії несподіваних "сюрпризів".

Як повідомляв портал Знай.ua, у другому класі поїзди Укрзалізниці бігають таргани.

Також портал Знай.ua писав, що в одному з одеських половових будинків люди масово скаржаться на жахливі умови. Неприємний інцидент стався з пацієнткою, яка зустрілася з тарганом в палаті за 100$.