Не встигла Одеса прийти до тями після кривавої пожежі у коледжі, де, за останніми даними, загинули 12 людей, як новий інцидент з вогнем поставив під загрозу життя містян.

Про це повідомляє "Пушкінська" та публікує відео пожежі, яке встигли зазняти очевидці.

У повідомленні йдеться, що у вівторок, 10 грудня, НП з вогнем стався на вулиці Рішельєвській у магазині. Також уточнюється, що географічно займання сталося неподалік від згорілого ліцею економіки.

На момент 12:30 на місце прибули рятувальники і пожежники.

Очевидці кажуть, що, коли пожежні розмотали шланги, щоб почати ліквідацію займання стало помітно, що у них порвані шланги. Однак, незважаючи на незадовільний стан техніки, пожежники приступили до гасіння. По вулиці перед магазином тепер стоять калюжі води.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що поліція Одеси розповіла про підозрюваних у смертельному пожежі. Так, правоохоронці готують підозра у порушенні вимог пожежної безпеки в згорілому будинку двом фігурантам.

Як повідомляв портал Знай.ua, трагічного пожежі в Одеському коледжі загинули учні і викладачка. Кількість жертв зросла до 10 осіб.

Також портал Знай.ua писав, що оголошена офіційна цифра за кількістю загиблих під час пожежі – 8 чоловік. Але експерти спочатку говорили, що загиблих може бути значно більше.