В ніч на 2 вересня російські пранкери здійснили спробу спровокувати міністра оборони України Степана Полторака "перекласти відповідальність за останні події в окупованому Донецьку на українських військових". Про це повідомляє прес-служба Міноборони. Дзвінок надійшов опівночі 2 вересня.

півторак

Повідомляється, що були сфабриковані голоси відомих особистостей, однак, не уточнюється, яких саме.

"Їхню спробу було відразу ж викрито, і вони, на зрозумілій для них мові, були відправлені у відповідному напрямку", - зазначили в Міноборони.

півторак

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Ми раніше писали про те, що користувачі мережі опублікували перші кадри з місця похорону ватажка донецьких терористів Олександра Захарченко. Так зване "прощання" проходить у центрі окупованого Донецька.

Чергу тисяч "бажаючих" попрощатися з главою "ДНР" Олександром Захарченко в Донецьку розтягнулася на 4 кілометри.

"Людей біля Донбас-опери вже неміряно. До початку церемонії прощання з Олександром Захарченко ще півгодини", - пишуть користувачі мережі в описі до фотографій.

Також ми писали, що сім'я американського сенатора Джона Маккейна, який помер через тривалу хворобу, вразила своєю витримкою на траурній церемонії прощання, яка відбулася у Вашингтоні 1 вересня.

Відповідної фотографією на своїй сторінці в Facebook поділився журналіст Юрій Семенюк.

"На похоронах сенатора США, онука і сина адміралів, полковника морської авіації у відставці Джона Маккейна - його сім'я", - підписав знімок він.

"Одна пані - Ірина Дуванська - визначила точно і дуже правильно: "Ось так виглядає еліта, вихована елітою великої країни!" - додав Семенюк.

Нагадаємо, користувачі мережі опублікували перші кадри з місця похорону ватажка донецьких терористів Олександра Захарченко. Так зване "прощання" проходить у центрі окупованого Донецька.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", донецькі бойовики лінчували свого головоріза. В окупованому путінськими бойовиками Донецьку жорстко розправилися з відомим і небезпечним бойовиком Василем Дмитровичем Сосненко (Дядя Вася).

Також раніше портал "Знай.uа" писав про те, український військовий вразив своїм талантом.