Співробітник ГРУ Костянтин Килимник і акціонер української медіагрупи "Інтер" Сергій Льовочкін незаконно відвідали інавгурацію президента Трампа. Квитки по 50 тисяч доларів їм продав деякий Сем Петтен — партнер політтехнолога Пола Манафорта. Про це повідомляють американські ЗМІ.

Так, квитки були виставлені на продаж за 50 тисяч доларів, а викуплені через один з банківських рахунків на Кіпрі. Не дивлячись на те, що прокурори відмовилися називати імена людей, які купили квитки, журналістам вдалося роздобути цю інформацію.

Покупцями були співробітник ГРУ Костянтин Килимник і український олігарх Сергій Льовочкін. Пізніше цю інформацію підтвердив і партнер Манафорта, який "розколовся". Більш того, він також вирішив піти на угоду з американським слідством.

Додамо, що суд присяжних в американському місті Олександрія визнав Пола Манафорта винним за 8 пунктами звинувачення з 18. "Федеральне судове журі у Вірджинії заявило, що винесло вердикт у суді над колишнім главою передвиборної кампанії президента Дональда Трампа Полом Манафортом", — йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Наголошується, що суд присяжних не зміг прийняти рішення у 10 з 18 пунктах звинувачення, які інкримінуються Манафорту. Суд присяжних, який визначався вироком Манафорту протягом 4 діб, складається з 6 жінок і 6 чоловіків. Під час судового засідання, захист Манафорта відмовилася викликати свідків, тому що боявся, що прокуратура отримає компрометуючу інформацію під час перехресного допиту. Сам Манафорт не скористався можливістю виступити, тому що також боявся питань від сторони обвинувачення.

Зазначимо, що президент США Дональд Трамп не дуже засмутився, коли його колишнього радника і голову передвиборного штабу Пола Манафорта кинули за ґрати. Замість співчуття Трамп написав на своїй сторінці у Twitter досить стриманий, як для нього, пост.

Нагадаємо, хакери опублікували новий сенсаційний матеріал по корупції в Україні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що стало відомо, як Манафорт намагався зблизитися з Януковичем.

Також "Знай.uа" писав, що Трамп відреагував на арешт Манафорта словом "вау".