Днями мережу захопили не тільки численні меми із Шуфутинським. Поки хтось перегортав календар, лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко також не забув про 3 вересня. Хоча українці його "привітання" сприйняли по різному.


Реакція соцмереж на співи Ляшка


Політик вирішив заспівати відому композицію, але чи то одягнутися забув, чи то подумав, що у "сімейних трусах" буде так би мовити ближче до народу. Користувачі у Facebook активно коментують цю витівку. Над головним радикалом і сміються, і зловтішаються, і навіть шкодують, що стали свідками такого спонтанного караоке.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

"Клоун", "І ці люди нами керують", "Гидко, але посміятися від душі можна", "Наступний крок – фото без трусів?", "Вже один у нас співаючий був, досить", "У Раді – активний, у труселях – пасивний", "Йому до пари тільки Зеленський", "Президент караоке", "Кокс "Єдиної Росії" добрався і до нього", "День відкритих дверей у дурдомі", ""Забирайте пацанів, вибирайте скотиняку дуже схожу на собаку", "Було б гарно - труси та вила. І ще корова поруч: він цілує, вона співає", - пишуть у коментарях.


Дивіться: Олег Ляшко взявся за співи

Я календарь переверну - и снова 3 сентября!

Posted by Олег Ляшко on Monday, 3 September 2018


Нагадаємо, Ляшко виклав у мережу суперечливе відео.
Як повідомляв Знай.ua, на весіллі Ляшка виявили справжню "зраду".
Також Знай.ua писав, Янукович повернеться за допомогою Ляшка.